sjuk igen...

Mitt immunförsvar måste vara helt kasst, alltså seriöst, jag avslutade ju en antibiotikakur för typ en månad sedan och nu har jag huvudvärk, feber, ont i halsen (kan iofs lika gärna bero på upprepade kräkningar), hosta och snuva, great!

Förrutom att jag mår fysiskt dåligt är min psykiska välmående heller inget välmående, jag har kräkts nästan varje dag en längre tid nu och sover inget vidare. Men jag SER ut att må bättre. Eller gjorde det idag iallafall, ser mera levande ut, eller något... Kan bero på att jag fick min injektion idag EFTER att jag var till banken där jag fick höra att jag såg ut att må bra. För jag har bara sovit 2½ + 4 timmar vaket + 2 timmar inatt. Seriöst. Det håller inte i längden.

Hittade en text jag skrivit när jag varit psykotisk. Antagligen. För den är i 3dje person, den är full i stav och skrivfel and it doesnt make sense half the time. More than half the time. Seriöst. Dock väldigt illamåendeframkallande så för at inte gå och kräkas igen försökte jag skriva ett inlägg här. Not working. Bye.

överlevt helgen...

Ja, det gick förvånansvärt bra hemma, var till mina föräldrar och åt lördag och söndag och det hjälpte väl lite. Nu har jag varit vaken sen 3 i natt igen så jag kommer vara helt slut ikväll igen, kan inte vara för pigg och inte för trött för då somnar jag typ inte :/
Men okej, ska försöka vila lite innan jag ska och hämta mediciner klockan 11, ska gå typ kvart, tjugo före eller så.

medicinerna hjälper inte längre så bra

Jag vet inte varför, men jag mår inte speciellt bra just nu, jag vet inte om jag blivit "imun" mot mina mediciner eller varför det verkar som om jag bara tar sockerpiller. Det enda jag kan göra är försöka lyssna på musik hela tiden så jag inte lyssnar på rösterna men mitt minne är också uselt och jag gråter av ingen anledning alls och jag sover knappt alls, jag bara ligger i sängen och lyssnar på musik hela tiden. Det har inte blivit någon ändring i medicinlistan på väldigt länge, enda jag ändrat är att jag minskat på nikotinet. Så what's up liksom? Jag mår då dåligt att jag egentligen borde vara inlagd, satt säkert en halv timme på psykets rehabs kontor efter att medicindelningen var över och hon försökte se ifall jag skulle behöva läggas in eller om jag klarar mig över veckoslutet och jag vill bara inte bli inlagd pga det kostar så mycket, jag kan inte sluta betala mina räkningar bara för jag är inlagd liksom, eller hyran heller för den delen. Jag vet inte. Jag har hemskt starka självskade och självmordstankar men jag måste försöka klara mig, jag brukar inte bli sämmre till hösten/vintern, så jag vet inte vad som är på gång. Men jag måste klara det på något sätt.

RSS 2.0