hur det är för mig just nu tre dagar innan jorden går under lol :P

Jag skriver inte så ofta här, det blir bara liksom inte till att logga in och skriva något när man ibland ser att man fått någon kommentar som är så negativ man bara vill gråta, tyvärr, men så känslig är jag. Just nu har jag ju knapt skrivit något så inte heller fått negativa kommentarer, de postiva tar jag nog till mig också, men inte lika lätt som negativa efter ett liv som mobbad.
 
Ja, minns inte vad jag skrivit lite men ska försöka sumera året... Började var det i mars med första akutinläggningen på länge för att sedan få en andra på sommaren, så illa är det dock inte nu, bara jag kan börja sova igen. Ofta börjar det med det, att jag inte kan sova, att jag ständigt hör röster och får självdestruktiva tankar. Där är jag nu, precis innan en inläggning. MEN! Ännu kan jag fungera i princip helt normal bland med folk BARA DET INTE BLIR FÖR MYCKET! Ett rätt säkert tecken på att jag hör röster är att jag lyssnar på musik samtidigt som jag pratar med folk, dvs hörlursplupp i ena örat, oftast höger eftersom rösterna kommer lite mera därifrån.
 
Nåväl, om jag nu börjar fuska med min medicinering, blir paranoidare och börjar isolera mig mera kan det gå åt helvete på en vecka, jul på psyket? Inte så kul, har gjort det förrut. Men kanske tack vare att det är jul kan jag umgås med min familj så jag inte isolerar mig? För annars far välidigt många på vintersemester just nu som är samma problem som på sommaren ju, fast det är sommarsemester. Kan ju alltid fara hem till farmor så länge hon nu finns, eller, men , liksom inte gjort det för det är lättare att isolera sig och lyssna på rösterna. På tal om negativa kommentarer så är ju rösterna likadana för det mesta.
 
Jag har ju också bytt Peratsin-injektionen (den slutade tillverkas) mot Risperdal Consta som är injektionsversionen av Ripserdal, fick den igår BTW, svider som utav bara helvete, JAG HATAR NÅLAR! Vilket kanske inte är det första man tror med tanke på att jag har ett par piercingar :P Hårfärgandet har varit kul det här året också, varit blond, rosa och blålila-hårig (Lilac hette färgen, jag älskar syréner ^^) och när det blir rött vet jag inte, någon gång när jag orkar? Städat, eller röjt kanske man kan kalla det, med hjälp, i min lägenhet. Fick ingen hjälp förrän långt efter att jag flyttat hemifrån och på den tiden hade det kunnit bli totalt kaos i lägenheten. Ska fortsätta i torsdag. Får se hur jag orkar, det här icke-sovandet gör mig rätt förvirrad, jag är typ dement haha. What? Jag är pensionerad, då kan jag väl vara dement också xP
 
Uhm... Om ni har några frågor så ställe dem bara? Har ni några negativa kommentarer kan ni sticka upp dem i arslet. Har ni något snällt att säga så gör det och gör mig glad <3 Vill ni följa mig uppdatera mera så sök er till min FaceBook (https://www.facebook.com/nattbarn) eller Instagram (AriettaTheWild) eller bara kolla några ytterst få random saker + mina Instagram-bilder på Twitter, nattbarn där med.
 
Och ja.... 2 år sen jag skar mig sist, ärren läker trots att själen blöder.

RSS 2.0