shizo eller inte? dubbla hjärtslag av mediciner

Det har gått rätt bra på 5-HTP, jag sover bättre, vilket är en STOR lättnad efter flera års sömnlöshet, men jag är fortfarnade väldigt lätt indragen i paranoia och illusioner av vad som händer, så det hjälper fortfarande inget mot helt och hållet. När jag ska någonstans bland med andra människor tar jag Seroquel för att kunna umgås och inte tro att folk läser mina tankar. Eftersom jag fyllde år igår och var hemma hos mina föräldrar och firade hade jag tagit rätt mycket av min vid-behovas-Seroquel, problemet är att efter en så stor dos känns det i hjärnan, som om hjäranar ruttnar eller något, och hjärtat slog oregelbundet igår, men mamma sa att det inte är farligt, att hennes gör det också, men jag vet att Seroquel påverkar hjärtat för de kollade mitt hjärta ungefär samtidigt som jag läste vetenskapliga forskningsrapporter om att Seroquel kan påverka hjärtat, bra att min läkare är så "up-to-date" iallafall, men då var mitt hjärta normalt, det är bara ibland som det typ slår dubbelt och oregelbundet, det känns konstigt.


Annars har saker gått helt okej antar jag, inte gjort något speciellt, så tänker bara lägga in en bild med mig och min Agumon (en digimon jag beställt från Kanada :P). Har på mig en topp eller vad man nu ska kalla det som jag sytt själv i grönt tyg med grönt mönster, har en tunika i samma färg, Nancy gillade toppen, vet inte om hon sett tunikan. Borde köpa mera tyg, älskar att sy ;D
Jag lyssnade på en podcast om shizofreni, hur vet man egentligen at man är shizo? Jag tycker alltid att min hjärna är skarpare än andras (förrutom när jag faktiskt tar min mediciner som jag ska göra, då känns allting suddigt). Men jag menar, tänk om jag har någon övernaturlig förmåga eller något? Jag menar, speciellt då jag "blev sjuk" så mycket tidigare än de flesta med shizofreni. Jag slutar dessutom ALDRIG att tro att Simon inte existerar, visserligen har han varit lite frånvarande den senaste tiden men han har annat att göra än sitta barnvakt åt mig så jag inte tar livet av mig, vilket jag typ försökte göra i måndags då jag tog alla mina mediciner jag hade i dosetten på samma gång, orkar inte ens ringa ambulans längre när jag inser vad jag gjort för JAG HATAR AKTIVT KOL, jag räknar med att dör jag så var det meningen, överlever jag så var det meningen. Antar jag tror på någon sorts öde, och allt vad Simon säger.

RSS 2.0